Over

MISSIE

Vinum Re Nova BV draagt bij aan de verbetering van test- en controleprocessen en maakt daarbij gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Door middel van een zelf ontwikkelde webbased software programma, maakt Vinum Re Nova BV test- en controleprocessen beheersbaar en inzichtelijk. Continuïteit, consistentie en oog voor detail staan daarbij voorop.

VISIE

Gedurende verschillende projecten hebben we een visie ontwikkeld op diverse aspecten van commissioning. De in deze projecten waargenomen issues zijn vertaald naar oplossingen die in de software zijn verwerkt. Hierbij is er rekening gehouden dat de software;

> moet voldoen aan de regels van een kwaliteitssysteem

> een progressie functionaliteit heeft

> data-analyse ondersteunt

> een commissioningsmethode heeft met gesloten vragen

> tollgate management mogelijk maakt

Waardoor bij het testen en controleren van installaties en bedrijfsprocessen, onze slimme webbased multi-user software -aangestuurd via PC of een handige ‘App’- de grote sprong voorwaarts is.

Na de intake volgt de essentiële analyse en het implementatie advies. Soms volstaat levering en implementatie van het gestandaardiseerde software pakket. In andere gevallen leveren we een combinatie van software èn advies. Voorbeelden hiervan zijn organisatieadvies, verandermanagement, processtructurering en projectmanagement.

Het uitgangspunt is dat de organisatie en de specifieke gebruikersgroep er eerst klaar voor moet zijn om met de software aan de slag te gaan. Pas dan wordt het optimale rendement behaald.

Vinum Re Nova BV faciliteert de opleiding en begeleiding van gebruikers. Gebruikersinteractie vanuit de praktijksituatie, is een voorwaarde voor verdere ontwikkeling en verbetering. De succesfactor voor het adopteren en implementeren van de software is een nauwe samenwerking, gebaseerd op inlevingsvermogen, begrip en wederzijds respect.

OPRICHTER

Kees-Jan Wijn heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende functies, rollen en disciplines. Van Business Development, Change- en project management, consulting en organisatie verbetering. Heeft een passie voor efficiency verbeteringen, toepassen van nieuwe technologieën en focus op procesverbetering. Meestal opererend op de randen van wat core business is van bedrijven met het leveren van aanvullende kennis en ervaring.